Csak szerintem hatalmas szégyen ez a (ózdi) Tescóra nézve?
Ma voltam a Tescóban és ha már ott voltam, gondoltam megnézem mennyiért adják a Grand Theft Auto 5 nevű játékot a Tescóban. Nagy meglepetésemre nem volt, de nem azért, mert ideiglenes készlethiány van, tehát elkapkodták, hanem egyszerűen még nem árulják. :O (amúgy nincs konzolom)
Csak szerintem szégyenlhetné magát aki ezért felelős? Mi az már, hogy a játék megjelenését követően még a 2. napon se lehet kapni a Tescóban?!
Hatalmas csalódás számomra...El is sétéltam a műszaki pult előtt, közben magyarázva anyámnak, hogy "mekkora szégyen, hogy nem árulnak GTA 5-öt", lehetőleg úgy, hogy a pult mögötti hölgy is hallja.
1.
Upsz, elnéztem a kategóriát, megszokásból írtam ide. :/
1, Ez az elsétálós manővered egy igazán bátor és nyílt véleménynyilvánítás volt.
2, A pult mögött álló hölgy nem tulajdonos, csak alkalmazott, és egyáltalán nem érdekli, a vásárlók mit gondolnak a készletről.
3, 100%-ra teszem, hogy azt se tudta, mi az.
Szóval ma is letettél valamit az asztalra, ami igazán maradandó. Gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!