Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Real Racing 3 Android telefoni...

Real Racing 3 Android telefonigény?

Figyelt kérdés

Olyan telefont szeretnék venni, ami elbírja a Real Racing 3-at, de nem tudom, hogy minimum milyen telefon kell neki. Melyik az a telefon, ami már elbírja. Hardverileg értem a kérdést, tehát milyen proci, gpu, RAM kell neki.

Még egy kérdés,

Szerintetek elmenne egy Xperia L-en? Attól függetlenül kíváncsi vagyok telefonigényére (hardvare igény).

2013. szept. 18. 15:14
 1/3 Piri Barnabás válasza:

Xperia L-en tökéletesen fut, akadásmentesen, de még Sony Xperia E-n is tökéletesen fut!

De ha gondolod youtubon nézhetsz videókat hogy melyik telefonon megy jól!

2013. szept. 18. 15:30
 2/3 A kérdező kommentje:
Szia, néztem videókat, csak nem nagyon bízok bennük, mert ha más telefonnal veszi, kevés az fps és az a vidin is meglátszik és szaggatásnak látjuk, de köszönöm a választ és még várok konkrét telefonigényt, az is jó, ha írtok egy gyenge telót amin még szaggatás nélkül megy.
2013. szept. 18. 15:38
 3/3 A kérdező kommentje:
Ja tényleg az E is egy elég gyenge teló, most néztem utána.
2013. szept. 18. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!