Fel tudom vinni az esélyemet Castielnél? -100-ba vagyok (csj)
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem Castielt,de most a 8. epizódba megint rosszakat nyomtam és azt mondta utál :( Hogy tudnám felvinni? :( -100-ba vagyok!! :( Én a tengerpartra vele szeretnék menni2013. szept. 16. 21:35
1/4 anonim válasza:
Ha Castielnél nem tudod felvinni az esélyed, akkor ronts le a többieknél... Mondjuk Castielnél feltornázod magad ameddig csak tudod pl -50re, a többieknél meg lerontod mondjuk -60ra. Érted? Én még nem csináltam ilyet, de mivel azzal mész randizni, akinél a legnagyobb esélyed van, ez talán beválhat. (végső esetben legalábbis érdemes kipróbálni.)De addig is sok sikert, hogy visszahódítsd! ;)
2/4 A kérdező kommentje:
Jaj nem szeretném lerontani náluk...:D Majd jönnek a helyesebb fiúk aztán Castiel mehet...:D Csak nekem eddig ő a leghelyesebb..:D
Köszi...:)
2013. szept. 17. 16:20
3/4 anonim válasza:
Az a baj hogy ha nincs elég esélyed a kiszemeltnél akkor sok dolog nem fog megtörténni ami amúgy megtörténhetne. Pl. A 17. ep-ban 3 pasinál 40 fölött kell lennie Castielnél pedig 100-nak. Így majd rátok nyit a tanár a 19. ep-ben....félreérthető helyzetben.
4/4 anonim válasza:
Ezen a weboldalon minden választ megtalálsz. Angolul van szóval kell hozzá egy kis angoltudás, de a google fordító is megteszi. Csak nézd le a Castieles válaszokat és előbb utóbb teljesen felviszi majd :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!