Milyen játékok vannak pc-re 10 év körüli gyerekeknek?
Nem tudom hány éves vagy, mikor te voltál 10 körül, mikkel játszottál?
Én leginkább az Age of Empires korábbi epizódjaival (1-2), Need for Speed, Doom 1-2 :DD, Star Wars részek (a Jedi Outcast-ig), szerintem a Limbót is kipróbálhatja, egy jó kis logikai játék, meg valami gördeszkás, Tony Hawk-os játékkal toltam még. Illetve Dune 2000.
Ott a Worms Armageddon is például, vannak benne fegyverek, de mégis vicces, szórakoztató, nem az a brutális mészárlás. :D Most jut eszembe, régen voltak ilyen sárga kazettás játékaim (és """"konzol""""), onnan a régebbi játékokkal megismertetheted, pl. Mario, Batman, stb.
Közben még valami eszembe jutott, még a DOS korszakból rengeteg jó játék volt. Nem Crysis grafikával, de nagyon szórakoztató, érdekes darabok, mint pl. a Gobliiins, Prince of Persia, Aladdin, Lion King, Wolf 3D, megannyi Worms, és a már említett Doom-ok.
Kérdés őt mik érdeklik.
Fenébe, megint eszembe jutott pár. :D A Home Alone és a Prehistorik 1-2., vagy a Supaplex, stb.
Lényeg, hogy a régiek közül is van bőven jó játék, amikkel letudja kötni magát.
Ja én 18 vagyok :D
Én ilyenkor sz*rrá Doom-oztam a fejem :D
Mondjuk azt már ismeri és azt mondja h nem tetszett neki...
De köszönöm a válaszokat,egyébként én még tomb raider-re gondoltam
Rayman Origins
Rayman Legends
Portal 1-2
The Elder Scrolls III: Morrowind
Civilization
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!