Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Sony Playstation 2 (SCPH-70012...

Sony Playstation 2 (SCPH-70012), miért nem játsza le a NFS Most Wanted PS2-játékot?

Figyelt kérdés

"Please insert PlayStation or PlayStation 2 format disc."

[link]

2013. szept. 15. 20:43
 1/10 anonim ***** válasza:

Másolt a játék? Mert ha igen, akkor nincs csippeltetve a géped és csak az eredetit viszi. Szoftmodos a konzolod? Nem patchelted az iso/bin fájlt kiírás előtt. Eredeti a játék? Ebben az esetben lehet túl karcos a lemez, vagy mégis csak hamisítvány. Vannak nagyon szépen nyomtatott lemezek, amik olyanok mint az eredeti, csak mégsem az. Más lemezt sem visz? Haldoklik a lézerolvasód.

Ennyi a tippem.

2013. szept. 16. 14:54
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem, nem másolt, eredit a játéklemez, úgyhogy nem karcos (és tényleg nem karcos)! Nincs chippeltetve. Viszi a lemezt, pörgeti, csak mégsem ismeri fel őket! Kettővel próbáltam ki és mindkettőre ezt írta ki (amit fentebb írtam). Ha olvasónak van baja akor ezt írja ki (ld. fentebb)?
2013. szept. 16. 20:38
 3/10 A kérdező kommentje:

Az NFS Carbon-t se játsza le!

Az lehet hogy a játékok "túl jók" ehhez a ps2-hoz?

2013. szept. 17. 08:52
 4/10 anonim ***** válasza:

-_-............

Konzolnál nincs olyan hogy "túl jó a játék" ez nem pc

2013. szept. 17. 10:41
 5/10 anonim ***** válasza:
Igen, olvasófej hibára gyanakszom. SCPH-70012-tőt könnyű softmoddolni, szóval én nem költenék szervizre. Azzal pendrive-ról is futtathatod a játékokat, vagy maga a géped merevlemezéről. És ha tud olyat akinek van, azzal ingyen megcsináltathatod, csak a memkártyád kell kölcsönadnod, arra kerül ez a szoftver.
2013. szept. 17. 15:07
 6/10 A kérdező kommentje:

Miért mennyibe kerül egy szórófej kicseréltetése?

És olyan nem lehet, hogy valamiért pont ezeket a játékokat nem tudja beolvasni?

És egy soft-modoltatás mennyibe kerül? És ezt én hem tudnám megcsinálni?

2013. szept. 17. 15:21
 7/10 anonim ***** válasza:

Fejcsere típusfüggő. SCPH-7xxxx szérián kb. 8-10 ezer.

Nem lehet, mert ha kiadnak egy játékot pl. 2013-ban PS2-re akkor a legújabb PS2-tőn és a legrégebbin is ugyan úgy mennie kell. Ezeket olvasván olvasófej hibára gyanakszom, vagy lézermechanika hibára. Softmodos (Free MC Boot-os) kártyát kapni már 3-5 ezerért is. Te is tudnál csinálni ha jó lenne a lézered meg ha csippelve lenne a géped. Persze ez a módszer is illegális, mert kijátszod a PS-es védelmi rendszerét, de gondolom tudod.

2013. szept. 17. 15:36
 8/10 A kérdező kommentje:
DVD-re raktam a Free MC Boot.iso fájlt, de itt is azt írta ki, hogy "Please insert PlayStation or PlayStation 2 format disc."
2013. szept. 17. 18:38
 9/10 anonim ***** válasza:
Igen, mert nem egészen így működik. Ahogy mondtam vagy chippelt gép kell vagy softmodos ha akarsz ilyen kártyát csinálni.
2013. szept. 17. 20:52
 10/10 A kérdező kommentje:
És én hogyan tudom megcsinálni, hogy a másolt játékok is fussanak (és az eredetiek is!)?
2013. szept. 17. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!