GTA 5! Hány gb-os játék lehet?
Figyelt kérdés
2013. szept. 14. 13:42
1/8 anonim válasza:
Xboxon elvileg két lemezre fog menni, szal olyan 16-17 gb.
2/8 A kérdező kommentje:
A GTA 4 volt 15 gb ha jól tudom!Ez sokkal szebb játék!A terület is 5x akkora mint a 4-ben,biztos hogy csak 16-17 gb?
2013. szept. 14. 13:55
3/8 anonim válasza:
Igen,16-17GB,ezt már biztosra is lehet tudni,igaz hogy nagyobb terület viszont újabb játék ezért gondolom jobban összetudják tömöríteni,stb..
4/8 A kérdező kommentje:
jah értem! köszi am
2013. szept. 14. 14:17
5/8 anonim válasza:
Láttam tegnap este egy streamet róla. Nem sokkal szebb. Viszont talán nagyobb és több benne a kontent. Ettől függetlenül nem lesz annyira jó játék, ahogy elnéztem.
6/8 A kérdező kommentje:
Sokkal szebb!Ez egyértelmű!Látom a videókat!A Gta 4 kevés grafikában a Gta 5-höz!
2013. szept. 14. 17:11
7/8 anonim válasza:
Azok promóciós videók... Ps3-on, meg XBOX360-on jobb grafikája nem lesz, mint a GTA IV-nek... Max PC-n, vagy az új konzolokon.
8/8 anonim válasza:
A f....mat.
Most néztem meg, mert már fent van Ncoreon!!!
Nagyon nagy játék!
Na szevasztok!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!