Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért nem indul a hu minecraft...

Miért nem indul a hu minecraft? Ha a bejelentkezésre kattintok, nem indul el, hanem eltűnik.

Figyelt kérdés
Úgy tudom a legfrissebb Javát kell telepíteni, de nekem azzal sem megy. Szerintetek mit csinálok rosszul?

2013. szept. 12. 17:50
 1/5 anonim válasza:
Szerintem lehet hogy vírusos vagy rossz helyről töltötted le.
2013. szept. 13. 14:13
 2/5 anonim ***** válasza:

1. te hány éves vagy? o.O

Azért nem megy, mert vagy lassan dolgozza fel a processzor az adatokat és ezért háttérbe teszi, vagy simán hiányzik valami.

2013. szept. 13. 17:11
 3/5 anonim ***** válasza:
inkább töröld le azt a szart és vedd meg az eredetit...
2013. szept. 14. 18:04
 4/5 A kérdező kommentje:
Az biztos, h jó helyről töltöttem le,nem hinném, h vírusos(bár lehet)és nem a háttérbe teszi hanem kilép teljesen. megvenni nem akarom XD
2013. szept. 20. 20:13
 5/5 anonim válasza:

Hogyhogy nem? :/

Én is tudok néhány indokot, amik fair-ek is és normálisan megmagyarázzák, hogy miért nem veszik meg a játékot, de ez a "megvenni nem akarom XD"...

Nem AKAROM? >:(

Ha azt írod, hogy nem TUDOM, akkor az már fair, de hogy nem AKAROM!?

Ne tévesszed össze a TUDOM-ot az AKAROM-mal. Ha nem AKAROD megvenni, akkor az egy irtónagy szemétség. Ha nem TUDOD megvenni, akkor csak a te "képességeiden" (XD) kívül esik.

Mert a nem AKARÁS ebben az esetben azt jelenti, hogy: "F** you, Mojang, I won't pay for your game what you've been working hard for a long time! MUHAHAHAHAHA!".

A nem TUDÁS pedig ilyenkor ezt jelenti: "Sorry, Mojang, I don't know how to buy trhough internet so I can't buy the original game, but when I will know how to do it, I will buy the original! :)".

Szóval... Nem mindegy. :D

2013. szept. 22. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!