Miért nem indul a hu minecraft? Ha a bejelentkezésre kattintok, nem indul el, hanem eltűnik.
1. te hány éves vagy? o.O
Azért nem megy, mert vagy lassan dolgozza fel a processzor az adatokat és ezért háttérbe teszi, vagy simán hiányzik valami.
Hogyhogy nem? :/
Én is tudok néhány indokot, amik fair-ek is és normálisan megmagyarázzák, hogy miért nem veszik meg a játékot, de ez a "megvenni nem akarom XD"...
Nem AKAROM? >:(
Ha azt írod, hogy nem TUDOM, akkor az már fair, de hogy nem AKAROM!?
Ne tévesszed össze a TUDOM-ot az AKAROM-mal. Ha nem AKAROD megvenni, akkor az egy irtónagy szemétség. Ha nem TUDOD megvenni, akkor csak a te "képességeiden" (XD) kívül esik.
Mert a nem AKARÁS ebben az esetben azt jelenti, hogy: "F** you, Mojang, I won't pay for your game what you've been working hard for a long time! MUHAHAHAHAHA!".
A nem TUDÁS pedig ilyenkor ezt jelenti: "Sorry, Mojang, I don't know how to buy trhough internet so I can't buy the original game, but when I will know how to do it, I will buy the original! :)".
Szóval... Nem mindegy. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!