Miért a játékok 1. része a legjobb általában?
Figyelt kérdés
számitógépes játékokra gondolok itt elsősorban, de ugyanezt mondják a filmekre is...2013. szept. 12. 12:49
1/3 anonim válasza:
Mert az 1. részben még sok az új dolog, sok a kiaknázatlan lehetőség,és hogy el tudjanak adni egy ismeretlen dolgot, jobban ráhajtanak pl a történetre,látványvilágra,párbeszédekre.
Aztán ha felvetődik a 2. (vagy épp akárhanyadik) rész készítése (film vagy játék) akkor már nem erőltetik meg magukat hisz az előző rész jóvoltából,hírnevéből a fogyasztók úgyis megveszik az adott dolgot.
Pl: Call of Duty sorozat, GI Joe 2,Cryis 3, stb stb.
2/3 anonim válasza:
Bár azt azért észre vettem hogy játékoknál ez egyre ritkább (vagy csak én vagyok túl elfogult)
Pl Bioshock Infinite is egy remek játék lett pedig ez már a 3. bioshock. De ugyanez elmondható a Battlefieldről, Assassins Creed-ről (a 3. talán nem volt a legjobb AC, de a 4. elég ígéretesnek látszik)
3/3 anonim válasza:
leginkább az újdonság ereje miatt, tudnak eredetit csinálni, sokszor elveszik később az ihlet. meg sok játékban lebutítják az egész játékmenetet és bénává válik (jó példa erre a Dragon Age... első része RPG-s, sokképeséges, sok szál van. Második csak hack n slash...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!