Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Aion [EU] Thor szerón valaki?

Aion [EU] Thor szerón valaki?

Figyelt kérdés
Az Aion [EU] Thor szeróján játszok és szinte egy magyarral sem találkoztam eddig, vannak ott magyarok esetleg magyar légió ? :)

2013. szept. 11. 15:36
 1/5 anonim ***** válasza:
a Thor alapbol nemet szero, ha magyarokkal akarsz jatszani akkor menj Spartalos, Telemachus, Perento vagy Anuhart-ra
2013. szept. 11. 16:05
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen tudom hogy német szeró, de tudtommal a Spatalos, Telemachus és a többi sem magyar :) szal biztos itt is vannak magyarok csak elszórtan. :) Szóval a kérdés továbbra is fennáll :D Ha valaki ott játszik írhatna ide :D
2013. szept. 11. 17:06
 3/5 anonim ***** válasza:

a Thor kizarolag nemetul beszelok szamara van, max nehany eltevedt mas nemzetisegu jatekossal futsz ossze

az altalam felsorolt szerok inkabb nemzetkozi szerok az angolul beszelok szamara, de boven talalsz jatekosokat minden Eu orszagbol, most akkora ugy ujrakezdeni 1 mas szeron?

2013. szept. 11. 17:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Perentu Ely oldalon vagyunk..kb 50 ember aki aktiv klan tag.
2013. szept. 13. 00:20
 5/5 anonim válasza:
Játszol még? Én asmo oldalon vagyok.
2015. márc. 28. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!