The elder scrolls v skyrimnak mi lehet a hibája?
Az a bajom az egésszel, hogy ha megyek bárhol is a játékban, pl egy erdőben, akkor mikor ér a nap és mikor eltakarja a napot a fa ez olyan hatást kelt, hogy folyamatosan pislákol.
Vagy 1 lépéssel a gyertya mellett nagyon világos van, 2-3 lépés után korom sötét. Ez a pislákolás a legzavaróbb. mit kéne beállítani?
A gépedről írhatnál némi infót!
Amúgy ilyen problémával még nem találkoztam!
Telepítsd újra és használd azt a beállítást amit alapból beállít a telepítő.
úgy csináltam.
gépem:
3gb ram
ati radeon hd 3600 512mb vidikártya
amd x2 2.1ghz proci, 64 bites
Most frissítettem a videokártyát most v 2 fokkal jobb lett, de még mindig. Pedig most letöltöttem a legendary verziót, amiről azt kell tudni, hogy automatikusan felrakja az 1.9 patchet + 3 dlc.
Én egy kicsit jobb gépen futtatom w7 32bites rendszeren. Nem tudom mi lehet a baj.
A 64bites rendszernek nagyobb erőforrások kellenek, habár nem hiszem, hogy ez a probléma. Csak a Skyrim csinálja!
Valaki tudna választ adni arra miért nem tudom elinditani a razoros istallert?? Alkalmazáshiba!
Az alkalmazást nem tudott megfelelően elindulni! Tiszta vicc! A válaszokat előre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!