Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » LOL-ban melyik support a jobb...

LOL-ban melyik support a jobb Leona vagy Janna?

Figyelt kérdés

2013. szept. 10. 20:42
 1/6 Nami the Tidecaller ***** válasza:

Ha jobb alatt azt érted hogy melyikük működik több carryvel akkor Janna.

Mert két teljesen más stílusú support mindkettő,Jannával a carrydet véded,Leonával meg beugrasz harcot kezdeményezni/tankolsz.Leonával nagyobb az esélye hogy már teamfightok előtt ölni tud a carry,mert vele nagyon jól le tudod fogni az embereket.

2013. szept. 10. 21:30
 2/6 anonim ***** válasza:
Leonára szavaznék, de azért Janna sem rossz.
2013. szept. 11. 10:47
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. szept. 11. 16:41
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem Leona. Van neki 2 féle cc-je és ezeket baromi jól kilehet használni + még tankos is.
2013. szept. 20. 02:12
 5/6 anonim ***** válasza:

Janna több carryvel működik, passzívosan minden csapattársnak 3% movement speedet ad, pajzsot ad, ultival healel (plusz azzal még a csapattársakat is megmentheted, hisz' kilöki a körzetből az ellenfelet). Egy darab CC-je van.

Leona tankosabb, CC-vel teli, ultija teamfightban nagyon jó stun illetve slow. Ultin kívül is van stunja, a passzívja is nagyon jó (olyan mint a Lux Illuminate passzív). Vele inkább tankolni lehet turretet, healelni nem tud.

Szerintem játékosfüggő, hogyan tolerálja az ilyeneket.

2013. nov. 3. 17:29
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem janna a passive-ja és az ultija miatt

R sebez és gyógyít

is

2015. febr. 26. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!