Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hol lehetne egy ingyenes...

Hol lehetne egy ingyenes online stratégiai játékhoz sok játékost "szerezni"?

Figyelt kérdés

Készítettem hobbi szinten egy online játékot, vagyis nem fizetős.

Egy böngészős mmo fantasy stratégiai játékról van szó. Bár a játék nem rendelkezik nagy grafikával, de a böngészős stratégiai játékoktól eltérően, ebben a játékban a csatákon van a hangsúly. Rengeteg lehetőséget lehet megtalálni benne stratégiai terén. Leginkább úgy, hogy a játékosok közösen támadhatnak, védekezhetnek és van is rá idejük. A seregeket sokféle egység közül lehet kiválasztani. Mágiát is lehet használni, amivel mágusok és sárkányok is irányíthatóak a csatákban.

Csak az a baj hiába készítettem el ha nem játszik vele senki.

Nem linkelem, de a címét talán elárulhatom: World of Skygates

2013. szept. 10. 13:45
 1/2 anonim ***** válasza:

Láttam SG-n is írtad, ehhez idő kell igazából. De ha jó a játék, akkor ráfognak harapni, mihelyst terjed a híre. Először talán a közeli ismerőseidnek próbáld ajánlani, próbálják ki, ismerkedjenek meg vele.

Felveheted a kapcsolatot a nagyobb flash játék-gyűjtő oldalakkal például, hogy nem-e dobnák pl. ki a Facebook-ukra a játékod.

2013. szept. 10. 15:50
 2/2 anonim ***** válasza:
Amúgy láttam az oldalt, nem tűnik rossznak. Viszont amit ajánlanék, hogy képeket vagy egy rövidebb bemutató-szerű videót a játékból érdemes lehet készíteni a főoldalra, hogy regisztráció előtt legyen fogalmuk az embereknek nagyjából milyen a játék.
2013. szept. 10. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!