Hol lehetne egy ingyenes online stratégiai játékhoz sok játékost "szerezni"?
Készítettem hobbi szinten egy online játékot, vagyis nem fizetős.
Egy böngészős mmo fantasy stratégiai játékról van szó. Bár a játék nem rendelkezik nagy grafikával, de a böngészős stratégiai játékoktól eltérően, ebben a játékban a csatákon van a hangsúly. Rengeteg lehetőséget lehet megtalálni benne stratégiai terén. Leginkább úgy, hogy a játékosok közösen támadhatnak, védekezhetnek és van is rá idejük. A seregeket sokféle egység közül lehet kiválasztani. Mágiát is lehet használni, amivel mágusok és sárkányok is irányíthatóak a csatákban.
Csak az a baj hiába készítettem el ha nem játszik vele senki.
Nem linkelem, de a címét talán elárulhatom: World of Skygates
Láttam SG-n is írtad, ehhez idő kell igazából. De ha jó a játék, akkor ráfognak harapni, mihelyst terjed a híre. Először talán a közeli ismerőseidnek próbáld ajánlani, próbálják ki, ismerkedjenek meg vele.
Felveheted a kapcsolatot a nagyobb flash játék-gyűjtő oldalakkal például, hogy nem-e dobnák pl. ki a Facebook-ukra a játékod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!