Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Igazán, igazán, igazán jó...

Igazán, igazán, igazán jó számítógépes játékokat ajánlanátok nekem?

Figyelt kérdés
Igazán ötletes, FPS vagy mászkálós érdekel. Esetleg szimulátor. A Gépem szinte visz minden mai játékot is de tudom hogy a modern játék még nem garancia arra hogy jó is. Eddig ezeket imádtam, ha tudsz hasonlót kérlek ajáljatok valamit. Turok2, NOLF1-2, MaxPayne1-2, HalfLife2, GTASan, MOHAA 1-2-3-4, COD. aszhitesz nem hagytam ki semmit amiket nagyom imádtam, de a lista végére értem és kellene valami... Mostaniakról nem nagyon tudok... A zombis hatásvadász ilyesztgetőseket nem szeretem!

2013. szept. 9. 14:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Portal, Postal 2, Warcraft 3, League of Legends.
2013. szept. 9. 14:57
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi
2013. szept. 9. 15:25
 3/4 rafikesz ***** válasza:
Elder Scrolls széria, Assasins Creed széria, Battlefield 3, CoD széria, Perfect World (MMORPG), WoT
2013. szept. 9. 16:58
 4/4 anonim válasza:
100%
ARMA3-at ne felejtsük el. Most jön ki a héten, még csak a béta érhető el. Ez FPS, és szimulátor egyben. Mármint harctéri szimulátor, és abban is a legjobb. Itt nem Rambozni kell mint a COD-ban. Aki a COD-ot imádja, annak lehet, hogy egy kicsit lassú a játék menete. Itt a taktika van súlypontban. Gyakorlatilag minden harceszközzel lehet játszani, a helikoptertől a tengeralattjáróig.
2013. szept. 9. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!