Minecraft parancs kérdés? SÜRGŐŐŐŐŐŐS!
a szerveren ahol jatszom, mapresi( uj map mindenki nullarol kezd)után mindig közzé teszik a régi mappeket. letöltöttem egy régi mappet és egyik "normális" parancs se müxik mert nincs op rangom, azt meg ugye magamnak nem tudok adni mert akkor is kiírja hogy ehhez nincs jogom. az a baj hogy nem tudok repülni nem tudom hogy hol vagyok (!) tök random helyre dobott ki, es nem működik a /spawn parancs (mondjuk egyjatekosba nem is kell neki...). na akkor mondom "haljunk meg majd kidob a spawnon és onnan akárhova eltalálok ahova nekem fontos". /kill parancs no müxik... akkor gyerünk ide egy tornyot, zuhanás biztos halállal, éés ujjabb random hely.... -.-, és az a jó hogy azt a helyet életemben nem láttam.
valaki tud valami biztos módszert arra hogy op rangot adjak magamnak/ az egesz világot a .minecraft mappában állítsam át kreatívba.
legyszi valaki segítsen!!!!
Várjál, Te most multiba vagy single-ba akarod betenni a mapot?
Ha az utóbbi akkor berakod a TooManyItems modot, és azzal azt kapcsolgatsz amit akarsz. És a parancsok amik mentek a szerveren nem fognak menni. (lásd.: /spawn)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!