Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » World of tanks-ben melyik...

World of tanks-ben melyik tank a jobb Panther vs Tiger?

Figyelt kérdés

2013. szept. 7. 11:17
 1/5 anonim ***** válasza:
70%

A játékban sajnos mindkét tank elég gyengének minősül :/

A Tigrist a következő frissítésben erősíteni fogják.

Egyébként pedig nem lehet összehasonlítani a két tankot, mivel az egyik nehéz tank, a másik közepes tank és teljesen különböző módon kell őket használni.

2013. szept. 7. 14:39
 2/5 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem a tigris de elozo valaszolonak igaza van!
2013. szept. 8. 06:14
 3/5 mateka12 válasza:
100%
a panthernek kicsi 7.5cmes ágyúja van ami elképesztően pontos szóval sniperkedésre alkalmas.a tigernek 8.as ágyúja van ami szintén pontos,de a tigernek több az élete meg a páncélja ezért talán a tiger
2013. szept. 8. 14:03
 4/5 anonim ***** válasza:
gondolom a tiger 2 (king tiger) akarod kifejleszteni valamelyikkel és nem a panther 2-töt akarod. szóval szerintem a tgigrist kéne mert azzal legalább a motorokat ki fejleszted (8.8-ban elvesznek egy motort). bár igaz hogy a tigrist nem épp úgy kell használni mint egy nehéz tank. én először a pontos agyúnak köszönhetően messziről, majd ha már kevesebben vannak az ellenség sorai közt élőrre megyek és a rengeteg HP-ven megeszem a lövedékeket. de meg kell tanulni használni és akkor egész szerethető tank! :)
2013. szept. 8. 19:52
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem a Tigris örök tank a játékban. Kb 1400 csatám van vele. Sokan gyengének tartják pedig csak használni kell tudni. Akár a rettegett T29-est is szétszedi ha jól irányítják. Lövege nagyon jó. Pontos, sebzése és átütése elegendő gyorsasága is elfogadható. Mozgékonysága sem rossz mert bár csak 30 km/h a max azonban nagyon jól gyorsul és dombokra is viszonylag gyorsan kapaszkodik fel és fordulása is jó. Páncélzata az egyetlen hátrány mert ugye nem döntött, de srégen beállva tud pattogni. Hátrány az, hogy könnyen megsérül a lőszerrekesz és akkor a löveg töltése nagyon lassú lesz ezért javító kötelező rá. Plusz nekem a pénzt is rendesen hozza a konyhára.

Párduccal is kb 800 csatám volt, de a Tigris mellett feleslegesnek tartottam ezért adtam el. Azonban szintén egy b*romi jó gép. A hosszú csövű 75mm-es löveg tűzgyorsasága és pontossága eszméletlen jó. Lehet kicsit sebez, de ezt a gyors lövések tudják ellensúlyozni. Mozgékonysága a többi közepeshez képest nem kimagasló ezt kompenzálja a némileg erősebb páncél és több élet.

Összességében mindkettő jó gép. Elsődlegesen az alapján dönts hova akarsz továbbfejlődni. Németeknél inkább a közepes ágat ajánlanám, de kinek mi jön be. Én a Tigrist jobban szeretem mint a Párducot.

2013. szept. 10. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!