Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ha nem eredeti a FIFA 13-mam,...

Ha nem eredeti a FIFA 13-mam, akkor megoldható hogy tudjak multiplayerezni?

Figyelt kérdés

2013. szept. 7. 10:49
 1/5 anonim ***** válasza:
ha xbox-ról van szó, akkor nincs sok esélyed. Ha nem eredeti a Fifa 13-ad, az azt jelenti, hogy letöltötted a netről, és ebből következik, hogy az xbox flash-elt. Ha flashelve van akkor már alapból buktad a multit vagyis a LIve-ot mert csak idő kérdése, hogy kitiltsanak Live-ról. Van akit 3-4 év után sem tiltanak le, hiába van flashelve. De van akit rögtön letilt például engem. Flasheltem és live-ra megpróbáltam belépni, de kiírt valamilyen hibakódot.
2013. szept. 7. 12:06
 2/5 A kérdező kommentje:
pc-m van, nem xboxom
2013. szept. 7. 12:33
 3/5 anonim ***** válasza:
PC-n sem.
2013. szept. 7. 15:55
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem, de már lehet kapni 2990.- ért
2013. szept. 8. 21:50
 5/5 anonim ***** válasza:
nem lehet mert ahoz ugye keri a regisztracio kodot ami neked nics meg es csak ugy tudnal jatszani ha talalnal egy kodott de 99,9% ban mar hasznaljak vagy nem fogadja el tehat marad h vagy megveszed vagy toltesz le programot hogy jatszhas de akor online bajnoksagot nem jatszhatsz csak 1vs 1 ben en nem tudok ilyen progit mondani mert a 07 08 09 10 11 012 ot jatszom es a gamerngeren nem figyeltem hogy 13 at jatszanak gamerangeren de hamachin lehet jatszak asziszem ez a neve
2013. szept. 28. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!