Tudom hogy rossz a grafika de szerintem legó lenne a játék.Plusz vannak nagyon jó játékok amik nem jeleskednek grafikába(Super mario,gta san andreas.stb) és,ha nagyon jó lenne a grafikája akkor nem birná ki túl sok gép!És még valami:hogy oldhatnák meg hogy ne kockákat kelljen helyezgetni egyszerüen?
NEKEM speciel nem tetszik a minecraft. Nem ezek miatt nem tetszik csak te kértél róla negatív dolgokat:
- Elavult grafika (A Doom szebben nézett ki ami egy '93-ban készült játék)
- Gyatra fizika (lebegô kockák, stb.)
- A fejlesztô részérôl 0 kreativitás (csak blockokat kell pakolgatni)
Nekem azért nem tetszett mert (szerintem) monoton. Lehet sokan mondanák erre hogy nincsen kreativitásom, pedig van. Csak én inkább írományokban használom ki ezt és nem építgetésben.
2013. szept. 6. 00:07
2/6 anonim válasza:
Én csak nemrég kezdtem el, tényleg csak egy ismerősömmel szórakozgatunk, elvagyunk. Megértem akinek nem tetszik, sokáig én is megvetettem, de végülis tényleg el lehet lenni vele. Jómagam viszont csak az említett ismerősömmel élvezem, néha napján.
Azt a hatalmas "hájpot", amit kap, viszont már én sem értem, túl van azért értékelve rendesen.
2013. szept. 6. 01:59
3/6 anonim válasza:
Nem kellene annyit szidni...A szerkesztőnek sem lehetett könnyű elkészíteni a játékot,readásul még néha a redstonokhoz ész is kell.Szerintem egy nagyon jó játék.10*-ból 9-et kap.:)
2013. szept. 6. 08:42
4/6 St. Smurfy válasza:
A legtöbb ember nem lát túl a megjelenésen. Ami nem csillog-villog és nem fotórealisztikus azt lenézik, függetlenül attól, hogy tartalmas szórakozást tud-e nyújtani vagy sem. A játék pont attól izgalmas, hogy sandbox jellegű, így nincs megkötve mit is csinálj benne, teljesen a saját képzeletedre vagy hagyva (ellenben sok más csilli-villi méregdrága játékkal). Ha akarok építkezek, lemodellezek épületeket, egész városokat. Ha akarom elektronikát építek, titkos ajtó szerkezeteket. Vannak jól kitalált adventure térképgyűjtemény is hozzá, így akár a megszokott játékséma szerint is játszhatok: egy adott történet mentén megyek a játékban előre. Szóval szerintem csak a felszínesség hívei azok akik lehurrogják a játékot. Másrészt mondjon vki még egy játékot amiből készült oktatóanyag: [link]
2013. szept. 6. 11:55
5/6 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat zöldet adok mindenkinek :) Ja és ami a lebegö kockákat illeti repülö,ürhajó.stb épitésére alkalmas+ha valaki nem akkarja nem teszi öket repülövé :) akkár hogy is mégegyszer kösz mindenkinek a választ!
2013. szept. 6. 23:26
6/6 anonim válasza:
Kvára nem szar a grafikája. Már bocsánat a kifejezésért. Direkt így van megcsinálva!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!