Miért lesz minden frissítéssel egyre sz*rabb és sz*arabb a Minecraft? :/ A Mojang tényleg ennyire hülye hogy nem veszi észre magát?
Már a Beta -ról való áttérés se tetszett de megbarátkoztam vele,1.4.2ővel sokáig nem játszottam mert nem nagyon csipáztam de aztán megszerettem.1.5 el is sikerült megbarátkoznom nagynehezen.Az 1.6 ba a lovak nagyon nem tetszettek.Most megvettem a Játékot és láttam elérhető 1 új snapshot.Frisitettem is a Game t.De valami nagyon szar Minecraft fogadott.Vagy 50 féle virág,lila kék stb 2 uj blokk aminek nem látom értelmét és néhány uj hal.Az uj menüről meg a Textura csomagos menüről ne is beszéljünk.Ha igy folytatják akkor én nem játszok a Minecrafttal többet,ha igen,akkor is 1.6.2 -el.Valaki megmondaná miért nem tudnak rendes frissítéseket behozni a játékba??Esetleg sült tojás vagy Bug fixek.
Amilyen frissitéseket hoznak sokszor ugy érzem egy 9 éves ül ott és ő csinálja ezeket az updateket.Nemtudom kinek tetszik,kinek nem de szerintem ugy szar ahogy van...
Úgy látszik a készítőknek egyre kevesebb ötletük van :)
Vagy csak a hirtelen jött nagy siker miatt elszálltak maguktól. Én még mindig az 1.5-el játszok mert nekem se jönnek be az újítások.
Hát igen.A Mojang egyre hülyébb updateket talál ki.
Azt se értettem a Lovakért miért vannak annyira megőrűlve az emberek.1.6al is csak azért kelett megbarátkoznom mert csak azzal lehet szervert csinálni...
De akkoris elég állatságokat hoznak be :)
Mintha valami rossz mod -al játszanék :(
Mitől lenne jobb a Minecraft és miért lenne attól jobb? Miért pont attól lenne jobb és miért nem mástól?
Teszem azt miért jobb a sült tojás, mint egy új halfaj, amikor lényegében mindkettő kaja, amiből már eleve többfajta van a játékban. Ha nem változna a játék jobb lenne? Ha új dolgok és lehetőségek kerülnek bele attól rosszabb lenne, mert már nem lennél képes átlátni, hogy mit lehet létrehozni a játékban? Ha csak hibajavítás lenne azt valóban észrevennéd és értékelnéd? Jobb lesz attól a napod, ha szidsz valamit, amitől nem is tudod igazából, hogy mit vársz el? :)
Akik szerint ezek az újítások sz*rok, azok egy büdös lúzerek, már bocs, vagy pedig k*.rvára nem tudják vagy nem értik mi az a minecraft
Ember!!!
Ezekkel az újításokkal csak több lehetőség tárul eléd!!!
Tudom vannak emberek, akik nem fogékonyak az újra, de ez már túlzás...
Mi nem tetszik neked a színes virágokban és az új blokkokban?
Ezt légyszíves mondd el nekem! pls
Sült tojás: hát annak b+ k*.rva sok értelme lenne...
Most pedig épp én érzem úgy, hogy aki ezt a kérdést feltette az egy 9 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!