Mikor jön ki a GTA IV pc-re?
Figyelt kérdés
2008. júl. 2. 12:41
1/11 anonim válasza:
Hát pontos dátum nincs,az sem biztos, hogy kijön. Kis fejszámolás után itt van az esély, hogy kijön: 1 a 624523-hez az esélye. Egyébként az 1 után bármilyen 6 jegyű számot írhatsz...
2/11 A kérdező kommentje:
:)
2008. júl. 2. 13:21
3/11 A kérdező kommentje:
Meg még azt hallotam, hogy 2008 augustusára tervezték de hát az már elmult egy ideje aztán meg most azt hallotam, hogy decemberben jön ki...
2008. júl. 2. 13:24
4/11 anonim válasza:
A jelenlegi HIVATALOS álláspont szerint NEM fog kijönni pc-re.
(Persze bármi lehet, de jelenleg minden erről szóló hír csak pletyka.)
5/11 anonim válasza:
A kérdező kommentje:
Meg még azt hallotam, hogy 2008 augustusára tervezték de hát az már elmult egy ideje aztán meg most azt hallotam, hogy decemberben jön ki...
2008 augusztusa elmúlt már? :D jó tudni..
6/11 anonim válasza:
Basszus akkor már iskola van:| :D:D
7/11 A kérdező kommentje:
áprilist akartam írni:)
2008. júl. 3. 11:32
8/11 anonim válasza:
Juhééé. Én írtam az első választ. Tévedtem, szerencsére :)
10/11 anonim válasza:
1. válaszoló: Azt a szöveget 1 régebbi (2006 vagy 7) GameStar Aréna rovatból loptad xD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!