Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Planscape torment magyarositás?

Planscape torment magyarositás?

Figyelt kérdés

régebben fent volt viszont most akárhol keresem nem találom

ha esetleg valakinek megvan az eltudná küldeni?

vagy tudna valaki adni egy linket hogy honnan lehet letölteni?

#magyar #magyarosítás #Planescape: Torment
2013. szept. 3. 19:44
 1/3 Csori96 ***** válasza:

Innen letöltheted: [link]

Megj.: Nem magyarosítás, hanem magyarítás.

2013. szept. 6. 16:24
 2/3 atum válasza:
Nekem is tudnátok segíteni? letöltöttem a programot, fel is telepítettem, de a játék még mindig angol
2017. jan. 30. 19:47
 3/3 anonim válasza:

Itt a bal alsó sarokban kattints a letöltésre:

[link]

Azonban egyelőre ne telepítsd! Fontos, hogy a játék 1.1-es patchelt verziójával megy stabilan a dolog, ezért először azt kell telepíteni. Itt megtalálod, az első kínálkozó file:

[link]

Arra figyelj még, hogy mind a patch, mind a magyarítás a megfelelő könyvtárba települjön (abba a főkönyvtárba, ahol a játék is van), ezen lehet, hogy állítani kell, a gép nem találja meg magától általában!

Még egy info: a nem is olyan rég kijött enhanced edition-nel ez a magyarítás feltételezhetően nem fog nagyon jól együttműködni.

2017. aug. 24. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!