Presy kérdése:
Szerintetek el lehet addni játék karaktert?
Figyelt kérdés
Van egy aion nevü mmorpg karakterem aki jártas az érti : 55 ely sorci alap sarga itemekel 100 millaval . Nem nagy szám tudom de kiváncsi lennék ér e vmit Nexus eu szerveren. Ha vki csinált már ilyet irjon pls.2013. szept. 2. 13:12
1/7 anonim válasza:
Ugyan nem ismerem az aion-t,de általánosan igaz az alábbi: egy karaktert/accountot akkor lehet eladni, ha van benne valami különleges például sok nagyon ritka, esetleg csak valódi pénzen megvehető tartalom tartozik hozzá. Szóval ha ez nem áll fent esetedben, akkor igen csekély az esély rá, hogy el tudod adni.
2/7 anonim válasza:
barmilyen jatek accot el lehet adni, haverom Wot accountokkal uzletel
a te sorcid max 10 eurot er, de csak ha valami zoldfulut el tudsz hulyiteni
3/7 anonim válasza:
Haaaat a ha vetetan az accod el tudod adni ... De nem naon..mar lvl65 max sorcid naon gyenge...de ha az accod vetran el lehet adni.
4/7 A kérdező kommentje:
értem hát akkor ezzel se vok előrébb , nekem aion 55 től felfele nem tetszik tul sok kavarás van benne , ugy mint l2 ezt is elfogják szurni az is kamaelig volt jó
2013. szept. 7. 08:41
5/7 A kérdező kommentje:
válaszokat köszönöm szépen , nem bajlódók az eladással:D
2013. szept. 7. 08:41
6/7 anonim válasza:
maradhatsz 55os twink ha nem tetszik az uj tartalom
7/7 A kérdező kommentje:
inkább 50es twink lennék azt szeretem csak sztem 50es karik már kevés twinkbe azé hogy fejlődő karaktereket gyilkoljak az meg nekem nem pálya
2013. szept. 7. 11:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!