Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik a legviccesebb játék,...

Melyik a legviccesebb játék, ki a legviccesebb karakter?

Figyelt kérdés

NPC, vagy főszereplő nem számít, de szerintetek ki a legpoénosabb figura a játékok történetében, valamint melyik a leghumorosabb játék amivel valaha játszottatok?

Ha csak humor kategóriában nézzük, én a Deathspank-en röhögtem eddig legtöbbet, és maga a főszereplő is iszonyat poén.

Viszont a legviccesebb figura szerintem Tiny Tina a Borderlands 2-ből. Minden megjelenésekor, beszólásakor, és idegbeteg üvöltésekor kiröhögöm a belemet. Lehet velem van a probléma :D

2013. szept. 2. 07:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
66%

Heló!

Ezt nem elhet eldönteni. Larry, Crash, Sam és Max, Dreadlord - warcraft 3 három klikkelős poénjai miatt -, Venom a ps1-es Spdiermanből, Gon a Tekkenből... Rengeteget lehetne mondani. A kérdés az, menynire ismered a kalsszikusokat, a 2000 előtti gameket - de lehet, hogy ez már túl tág...

Amúgy ha Borderlands, akkor nekem Claptrap a favoritom.

2013. szept. 2. 07:50
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
Larry mitől vicces?
2013. szept. 2. 10:27
 3/11 anonim ***** válasza:
51%
Ismered Leisure Suit Larry játékokat? Nem hiszem, mert akkor nem írtál volna ilyet. Ezen játékok a lázer főszereplőre, és a humorra építenek.
2013. szept. 2. 11:41
 4/11 anonim ***** válasza:
68%
Claptrap megerdemelne 1 Oscar dijat, Tina-tol meg eloben kirazna a hideg
2013. szept. 2. 12:37
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
larry nem vicces
2013. szept. 2. 14:26
 6/11 anonim ***** válasza:
55%
Larry vicces. Lehet, hogy nektek nem... Vagy nem értitek, nem gáz ám!
2013. szept. 2. 14:53
 7/11 anonim ***** válasza:
48%

Pokoli szomszédok

Deadpool

2013. szept. 2. 14:59
 8/11 anonim ***** válasza:
0%

"Ismered Leisure Suit Larry játékokat? Nem hiszem, mert akkor nem írtál volna ilyet."

Persze. Mászkálós, taxi hívogatós, vedd meg a boltban - használd a szállodában típusú játék. A wc falára volt írva, hogy "ken sent me" , ezzel kellett bejutni. Szóval mi volt benne a vicces? Mint a prince a prince of persiaban, annyira vicces.

2013. szept. 2. 15:36
 9/11 A kérdező kommentje:

A régi Larry játékokat nem ismerem, abból a korosztályból kiestem, de a WC3 klikkelgetése még megvan. :D

Claptrappel is egyet kell értsek. Amennyire idegesítő, annyira vicces, és még így is belecsempészték azt, hogy hűséges és kedvelhető legyen. BL2 story mód végén:

"NOOOOOOO! STAAAIIIIIIRS!" Mert ugyebár CL4TP legnagyobb ellenfelei a lépcsők. xD

2013. szept. 2. 18:04
 10/11 A kérdező kommentje:
Valamint a Deadpoolon is sokat röhögtem, kiváltképp a piszoáros jeleneten. A Pokoli Szomszédok Woody-ja is tud ám halálos lenni. :D
2013. szept. 2. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!