Melyik a legviccesebb játék, ki a legviccesebb karakter?
NPC, vagy főszereplő nem számít, de szerintetek ki a legpoénosabb figura a játékok történetében, valamint melyik a leghumorosabb játék amivel valaha játszottatok?
Ha csak humor kategóriában nézzük, én a Deathspank-en röhögtem eddig legtöbbet, és maga a főszereplő is iszonyat poén.
Viszont a legviccesebb figura szerintem Tiny Tina a Borderlands 2-ből. Minden megjelenésekor, beszólásakor, és idegbeteg üvöltésekor kiröhögöm a belemet. Lehet velem van a probléma :D
Heló!
Ezt nem elhet eldönteni. Larry, Crash, Sam és Max, Dreadlord - warcraft 3 három klikkelős poénjai miatt -, Venom a ps1-es Spdiermanből, Gon a Tekkenből... Rengeteget lehetne mondani. A kérdés az, menynire ismered a kalsszikusokat, a 2000 előtti gameket - de lehet, hogy ez már túl tág...
Amúgy ha Borderlands, akkor nekem Claptrap a favoritom.
"Ismered Leisure Suit Larry játékokat? Nem hiszem, mert akkor nem írtál volna ilyet."
Persze. Mászkálós, taxi hívogatós, vedd meg a boltban - használd a szállodában típusú játék. A wc falára volt írva, hogy "ken sent me" , ezzel kellett bejutni. Szóval mi volt benne a vicces? Mint a prince a prince of persiaban, annyira vicces.
A régi Larry játékokat nem ismerem, abból a korosztályból kiestem, de a WC3 klikkelgetése még megvan. :D
Claptrappel is egyet kell értsek. Amennyire idegesítő, annyira vicces, és még így is belecsempészték azt, hogy hűséges és kedvelhető legyen. BL2 story mód végén:
"NOOOOOOO! STAAAIIIIIIRS!" Mert ugyebár CL4TP legnagyobb ellenfelei a lépcsők. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!