Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Win7 64bit alatt a játékok...

Win7 64bit alatt a játékok felbontásával van egy kis problémám?

Figyelt kérdés

Szóval, mikor WINXP -n játszottam, (16:9-es monitoron) normális kép volt pl 1024*768 felbontásban is, . de itt, ezzel az op. Rendszerrel olyan képet jelenít meg, h a monitor jobb, és bal oldalán van két fekete csík, és 4:3 as képméretarányban jeleníti meg a képet. Persze van olyan be lehet állítani pl 1920*1080 -ba, de a régi játékoknál nincs olyan beállítási lehetőség, hogy be tudjam állítani widescreen-be ezt.. ezt be lehet valahol állítani, hogy teljes képernyőbe jelenítse meg a játékokat, ...

Remélem jool fogalmaztam,! :)

2013. szept. 1. 21:26
 1/2 temesiv válasza:
Nekem is win7 van de rendesen van beállítva jó a kép win7 nél.A lényeg ha játék settingbe eltérő felbontást állítok sincs gond,mikor indul a játék át áll a játékba beállítottra,mikor kilépek a játékból ujból a visszaál a win7 be megadottra.Szóval ez nem jelenhet gondot.Mivel az oprendszer futtatásakor mindenki magas felbontást használ hogy minél tőbb ikon kiférjen böngésző teljes szélesség látszódjon.Viszont ebbe a magas felbontásba nem biztos hogy jól futna a játék a gép képességei miatt hát a játék beállításánál alacsonyabbat álitasz be (lejjebb kel venni).Szóval nyugottan az oprendszer meg a kari megoldja.Egy gond lehet ha a monitor képességeinél magasabbat állítasz be.
2013. szept. 25. 06:56
 2/2 A kérdező kommentje:

azóta, mióta a kérdést kiirtam, be tudtam úgy ahogy állítani :)

De azért kössz, hogy próbáltál segiteni :)

2013. szept. 26. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!