Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Játszottál a Borderlandssal?...

Játszottál a Borderlandssal? Tetszett?

Figyelt kérdés
hát. én ma játszottam először vele, és nagyon nagyon nagyon megfogott. mindegyik karakterrel ki fogom játszani =D
2009. nov. 1. 16:45
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Öregem ez egy olyan kafa game lett.Minden pénzt megér.

Am én a Hunterrel kezdtem és utána a csajjal.

2009. nov. 1. 17:07
 2/14 anonim ***** válasza:
Első vagyok.A Hunternek nagyon jó az Action skillje de a csajé hííí te.Nagyon kafa.Am először a Hunterrel vittem át a gamét.Kezdd azzal utána a csajjal utána a soldierrel és végül a hústoronnyal.Jó játékot!:D
2009. nov. 1. 17:40
 3/14 anonim válasza:
Én 7 szinten elakadtam benne, felmérgelt és letöröltem.
2009. nov. 1. 20:02
 4/14 A kérdező kommentje:

hehe. hunterral kezdtem. most tizenvalahányas vagyok. 5ös szinten elinditottam egy szervert, egyedül maradtam rajta és huszas pyro izék vagy mik jöttek xD elfelejtettem a nevét, de szerintem tudod melyik =] amelyik a dvd borítón is rajta van. és 1 órán keresztül futottam xD

de szerintem is megér minden pénzt =D az eddigi legjobb játék, amivel találkoztam =D

2009. nov. 2. 06:38
 5/14 anonim ***** válasza:
az elején az összes bounty boardot csináld meg.első vagyok
2009. nov. 2. 11:57
 6/14 A kérdező kommentje:

oké ;)

meg fogom =)

köszi

2009. nov. 2. 13:53
 7/14 anonim ***** válasza:

Am ha kellennek tippek a Bordelanddal mert hát egyre nehezebb lesz a játék kérdézz csak mert a főbossok nehezek és még egy pár ellenség.én majd megmondom hogy kell kiiktatni őket.Első vagyok.Újra:D

Am MSN: giulio.k95@hotmail.com

itt nyugodtan kérdézhetsz vagy bármi más gaméról.Mert bevallom nagy Gamer vok.

2009. nov. 2. 19:27
 8/14 A kérdező kommentje:

hehe. felveszlek =]

mert eléggé kezd nehezedni.

2009. nov. 3. 06:42
 9/14 anonim válasza:
Én is játszom. Nekem is nagyon bejön. Soldierrel vagyok. 19es lvl. és elakadtam egy Sledge nevű boss-nál. nah őt hogy kell (örök)álomra szenderíteni? vki segíthetne. ¨üdv.
2009. nov. 20. 21:45
 10/14 A kérdező kommentje:

nah. én meg leszartam a játékot =/

bármivel elkezdek játszani, visszatérek a codra =/

2009. nov. 20. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!