Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Tera online, segítség!?

Tera online, segítség!?

Figyelt kérdés

Tegnap kezdtem a játékot és a rossz angol nyelvtudásom miatt lenne egy kérdésem:

LvL 13as sorcerer vagyok és főleg az érdekelne, hogy hogy kell ezt a karaktert építeni. Úgy vettem észre, hogy minden szinten tudok aktiválni egy képességet. Az nem baj, ha aktiválom az összeset és fejlesztem is őket? Pl. van ilyen hogy valamelyik skillem 3as. Illetve minél magasabb szintre fejlesztek egy skillt, annál erősebb lesz, vagy van olyan, ahol pl. II-es szintű skill a leghasznosabb? Bocs, valószínűleg elég nagy baromságokat írtam, de eddig az undorító Metin2vel toltam 2,5 évig, úgyhogy nehéz hozzá szokni ehhez a játékhoz...

2013. aug. 31. 22:35
 1/2 anonim ***** válasza:

terahun.hu << itt sok segítséget találsz.

Mellesleg ha a metin2-t undorítónak találod, akkor a tera-tól hánysz majd ha rájössz a rossz dolgokra benne. Sok sikert!

2013. aug. 31. 23:12
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! Magamtól soha nem találom meg... Majd meglátjuk meddig fogok játszani, de azért egy próbát megér!:)
2013. szept. 1. 00:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!