Ajánl valaki olyan online játékot, ahol élem az életemet?
Figyelt kérdés
Olyanra gondoltam, ahol élném az életemet, tehát pl szerezhetnék tárgyakat, építhetnék házakat, mehetnék dolgozni stb... régen volt a 3dcity, ami fogalmam sincs hová tünt el, vagy mi lett vele, az nagyon tetszett, és volt a secund life, de nem tudok annyira angolul, és ott abszolult nem boldogultam. Létezik ehhez hasonló játék még ?2013. aug. 30. 22:10
1/8 A kérdező kommentje:
Még a sanandreassal játszottam rpg módot, ahol éli az ember az életét, az eszméletlen jó volt, de olyat keresek, mint ami a 3dcity volt, ott bármit megvehettél, és beépíthetted a házadba, csak az elme szabott határt, hogy mit építettél meg, és hogy hogy rendezted be a házad. Szinte mintha virtuálisan éltem volna, de valahogy eltűnt az a "játék".
2013. aug. 30. 22:12
3/8 A kérdező kommentje:
Az nem online, de iylenre gondoltam.
2013. aug. 31. 16:48
4/8 anonim válasza:
Nekem van egy kedvencem. Úgy hívják: Élet! Ne légy kocka!
5/8 A kérdező kommentje:
Nem ez volt a kérdés, és ne mond meg mit tegyek, vagy mit ne, köszönöm !
2013. szept. 1. 20:35
6/8 anonim válasza:
nincs, sims van, az nem online, imvu van az nem élet, secound life van az szintén nem élet, élet van, ajánlom neked is
7/8 A kérdező kommentje:
Nem ez volt a kérdés, de látom meghaladja a szöveg értelmezése az intelligencia szintedet.
2013. szept. 18. 06:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!