World of tanks arany? Többi lent.
Figyelt kérdés
Aszt szeretném megkérdezni hogy van e a world of tanks-hoz valami aranyszerzős? dolog mint például amit már megcsináltam hogy megerősitettem a jelszóm mert gyenge volt és kaptam 300 aranyat.2013. aug. 30. 15:22
2/5 anonim válasza:
Figyeld a fórumot, hátha van valami verseny, de nem nagyon szokott más lehetőség lenni.
3/5 A kérdező kommentje:
oké köszönöm a válaszokat
2013. aug. 31. 09:34
4/5 anonim válasza:
ha megadod a teloszámod kapsz 100 aranyat. én is megadtam, és nem hívogatnak! csak ha megváltoztatom a jelszavam küldenek egy sms-t.
5/5 Henrik2001 válasza:
úgy is lehet aranyat szerezni ha a müllerben veszel egy world of tanksos makettet és kapsz hozzá egy cd-t 1bónuszkódot ami ezeket tartalmazza:450arany,PZ s35 739(f) nevű tankot, és egy hét prémium fiókot
(a prémium tank 3-as szintű)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!