Sims 3ban honnan lehet szerezni különböző hajakat, ruhákat, sminkeket?
Egyszerűen bármit próbálok csinálni, a simem egyszerűen ronda marad. Csak az alapjáték van meg, de a grafikáját maxra állítottam. Hiába próbálok bármit csinálni, fogalmam sincs, hogy hogy lehet szebbé varázsolni őket. Ráadásul olyan alaktalan mindegyik.. Találtam néhány képet, és csak csodálom, és csodálom, hogy lehet ennyire jól megcsinálni, nekem meg miért nem megy, azonkívül, hogy béna vagyok hozzá.
pl: [link]
ennél koppant az állam: [link]
valamilyen kiegészítőhöz vannak ezek? vagy külön le kell tölteni? Előre is köszönöm a választ.
Amit az előttem válaszoló linkelt az az EA hivatalos oldala, ez fizetős, de van egy csomó nem hivatalos, ingyenes oldal, ahonnan szép hajakat, ruhákat szedhetsz le:
Ez itt például egy olyan, ahol összegyűjtik, hogy mik jelentek meg mostanában, és van link is.
Ha az van írva alá, hogy FREE, akkor ingyenesen letöltheted, ha a Direct link to download...-ra mész.
Ha az van, hogy Donation/Pay, akkor sajnos azért fizetni kellene, ha pedig az, hogy Free registration, akkor pedig a tartalom ingyenes, de regisztrálni kell az arra az oldalra, ahonnan letölthető.
Ezek pedig teljesen ingyenes oldalak:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!