Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Metin2 offline lehetséges?

Metin2 offline lehetséges?

Figyelt kérdés
A lényeg az hogy szeretném játszani a metin2 t vagy valameik kliensét offline meg lehet valahogy oldani h ne kelljen hozzá internet vagy hülyeség az egész?

2013. aug. 29. 22:53
 1/4 anonim ***** válasza:
igen :D hülyeség az egész :D
2013. aug. 30. 00:06
 2/4 anonim ***** válasza:
Én is próbálkoztam vele egy időben. Arra jutottam, hogy offlineban nem igazán lehet, legalábbis magamfajta amatőrnek nem. Esetleg azt lehet csinálni, hogy létrehozol egy szervert és senkit nem hívsz meg rá. Így végül is egyedül játszol.
2013. aug. 31. 13:34
 3/4 A kérdező kommentje:
Én internet kapcsolat nélkül gondoltam mert van egy haverom akinek nincs internete és nagyon szeretné játszani és gondoltam rá hogy megprobalok ugykodni valamit :D .
2013. szept. 1. 11:00
 4/4 anonim ***** válasza:
100%, hogy meglehet oldani, de ha itt kérdezed, akkor nyilván nincs meg az informatikai tudásod egy ilyen művelethez. Lehet létesíteni a számítógépen "ál"internetkapcsolatot. Talán ennek nézz utána kicsit részletesebben, hátha találsz róla értelmes leírást.
2013. szept. 3. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!