Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Valaki tud olyan játékot,...

Valaki tud olyan játékot, amiben nincsenek szörnyek, és nagy a bejárható terület? (pl. Mount and Blade)

Figyelt kérdés

Legyen minél realisztikusabb,tehát nem szeretem a varázslós,és olyan játékokat amikben nem hal az ellenfél egy fejlövéstől. Játszódhat akármikor,de a valós világban,vagy egy visszafogott kitalált világban. (mint a Mount & Blade...)

ezeket és kiegészítőiket ne írjátok:

Skyrim,Fallout,Mount and Blade

2013. aug. 29. 22:03
 1/4 anonim ***** válasza:

Far Cry 2-3

Assassin's Creed összes rész

Gépedről írhattál volna valamit. Amiket írtam azokhoz azér kell már egy kicsit jobb gép(dual core cpu, min 512mb

2013. aug. 29. 22:17
 2/4 anonim ***** válasza:
min 512 mb vga.
2013. aug. 29. 22:19
 3/4 A kérdező kommentje:

Skyrim fut rajta,szóval nem kell aggódni.

Amúgy valami olyanra gondoltam,mint az AC Brotherhood,abban jól lehetett irányítani az Assasinokat.Kár hogy nincsenek mellettem egyfolytában.

Még az lenne a kérés,hogy sokat lehessen benne szórakozni (várat foglalni,stb stb),tehát sok lehetőség legyen benne. Csak hogy már végigjátszottam mindet. AC4-et nagyon várom,csak 2013 utáni (és előtti szarul optimizált) játékokkal haragban vagyok.

Egy bonyolultabb Mount and Blade Warbandra vágyom,valami jobb térképpel,sokkal több lehetőséggel. (módokat próbáltam,de már unom.) Grafika nem érdekel,annyi hogy ne legyen pixeles.

2013. aug. 29. 23:09
 4/4 anonim ***** válasza:
Helló kérdező, hasonló játékizlésű vagy mint én, léci ha találnál egy ilyen játékot amit keresel azt elküldenéd? :) Mármin ilyen várasat amit utolsó kommentedben írtál, én az ACt meg ilyesmiket nem csípek.. :/
2013. dec. 25. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!