S1. ewmc.hu Szerintetek érdemes felmenni erre a szerverre? (:D) Azt hallottam hogy NAGYON JÓ, és hogy érdemes felmenni, és szerintem fel fogok menni, van még valaki? (:D)
Szia!
Igen, szerintem érdemes, már nagyon régóta játszok rajta és megunhatatlan. Állandóan szinte minden héten legalább 3-4 újdonság van,. Sajnos nyáron nem futott asszem technikai okok miatt, de szeptemberbe újraindult. A szerveren Csaszar rangom van, nevem DaniX. A Staffok kedvesek, persze van felvétel is ha elég jó vagy :D
Amúgy nem tudom követed-e a facebook oldalát, ott mindig visszaírnak, meg kiírják a friss híreket. A szerver map (város) CSODÁLATOS!!! Sajnos elég kevesen vannak mostanában... DDoS miatt... de kitartás csak megunja a támadó :) Remélem találkozunk a szerveren.
Gyere fel és tapasztald meg magad hogy milyen a szerver ;)
(1 admin)
szia rlacko úgy hallottam hogy nagyon jó! ki is próbálom amit ez a kibazsott java újra akarja az igazat ;)
- egy elfeledett admin /asdfiu :DDDDDDDDDDD
(mellesleg jó tudni hogy nem csak én vagyok olyan őrült hogy regisztráltam erre az oldalra xDDD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!