3 kérdés a minecraftról (többszemélyes játék). (több lent)?
1.: hogy lehet szerveren kívül, tehát úgy mint az egyszemélyes játékban többen játszani úgy hogy a két játékos kb 10 kilóméterre van egymástól?
2.: amikor mással (akivel egy szobában vagyok) próbálunk ketten játszani azzal mért nem sikerül?: a "többszemélyes játék"-ra klikkelek és kiírja hogy észlelt egy LAN világot de csatlakozni nem lehet mert folyamatosan tölt és egyszercsak kiír valamit angolul. (nem tom mit)
akárhányszor próbáljuk mindig ez van
3.: miért nem tudunk ketten játszani egy szerveren akivel egy szobában vagyok? én regisztrálok a szerverre utána ő már nem tud mer azt írja ki hogy erről az IP-ről nem lehet többet regisztrálni.
a válaszolóknak előre is köszi!
1.: Azthiszem bekell állítani, hogy hol spawnnoljanak.
2.:Aki csinálta a szervert, probálja meg kikapcsolni a tűzfalat.
3.:Valószinüleg, hogy ne lehessenek közös gépen emberek.
Tehát egy másik internetröl kell megprobálni.
Remélem tudtam segíteni :)
uhh hiába kapcsoltam ki a tűzfalat nem ment...
2. válaszoló: az oké hogy írjunk be egy IP-t és a neten lehet találni de nem szervert keresek mert erről a probléma a 3. kérdésben van. azt kérdezem hogy lehet LAN-on játszani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!