Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogyan lehet terraria 1.1.2-be...

Goller kérdése:

Hogyan lehet terraria 1.1.2-ben addolni?

Figyelt kérdés

Nézegettem youtube-on de nemtaláltam semmit.

Kérlek segítsetek!

2013. aug. 29. 08:59
 1/7 -Igazmondó- ***** válasza:
2013. aug. 29. 09:20
 2/7 Z ***** válasza:

Ezzel a programmal:

[link]

Ha nem jó, akkor írj vissza. Nekem is néha vacakol.

2013. aug. 29. 11:58
 3/7 anonim válasza:
kedves 2. hozzászóló, letöltöttem beraktam mindent a karaktert el is mentettem de nem került bele a játékba ilyenkor mit csináljak? :(
2013. szept. 28. 11:29
 4/7 Z ***** válasza:
Öhm... Először is Hova menti a karit?
2013. okt. 24. 17:59
 5/7 anonim válasza:

Duplázni cuccot csalással lehet minden különösebb program vagy nagy szaktudás nélkül !

azt csináltam hogy telepakoltam a karakterem invertoriját a legdrágább cuccokkal pénzel, meg mindennel amit klónozni szerettem volna. Save and exit

aztán a savegame mappában ami nekem kb c:/dokumentum_and_settings/MZPERIX/Dokumentumok/My_Games/Terrária/Players/ -mappába van

innen kimásoltam a karakterem fájl-ját, majd beléptem a játékba, lepakoltam egy ládába az összes cuccot, majd kiléptem a játékból, visszamásoltam a karakterem fájlját és ujra ott volt az uinvertoriba minden cucc meg felszerelés, plusz meg ott volt a ládába is minden cucc meg felszerelés.

és annyiszor duplázod meg a cuccokat ahányszor akarod.

2013. dec. 29. 12:35
 6/7 -Igazmondó- ***** válasza:
mzperixxx, ezt én is megcsináltam régen :D
2013. dec. 30. 15:44
 7/7 Z ***** válasza:
MZ/xxx ez teljesen jó, csak új cuccokat nem lehet berakni vele.
2014. jan. 22. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!