Milyen hasonló játékok vannak amik jók?
Sziasztok!
Mostanában nem találom a nekem való játékot, ezért szeretném a segítségeteket kérni, hátha ti tudtok valami jót.
A minecrafttal kisebb nagyobb szüneteket tartva 3 évig játszottam, és szerettem is vele játszani, mind singleplayerben mind a többjátékos részén, de mostanában meguntam,mert egyszerűen nincs olyan szerver, ami normális lenne. Az FPS és hasonló játékok nem teljesen az én stílusom, tehát nem szeretem az ilyen Crysis 2 stb játékokat, bár szerencsétlenségemre ugyan humblebundlén ahol olcsó de megvettem egy rakat ilyen játékot, ami a nyakamon maradt. A portal 2 nevű játék nyerte el tetszésemet annak idején még. Most videót néztem, és kicsit tetszik a Remember me játék, bár a verekedős lövöldözős játékokért nem vagyok oda. A LIMBO nevű játékkal úgy vagyok hogy nem rossz de azért nem egy nagy szám... Szeretem az ilyen építős, logikai játékokat. Terrariaztam si régen de azt 2 hónap után meguntam. Tehát szeretem ahol lehet építeni, kicsit szabadon vagyunk engedve, vagy logikát kell hozzá használni.
Tehát összefoglalva azok a játékok amik úgy ahogy tetszettek:
Team fortress 2
Minecraft
Terraria
LIMBO
Portal 2
Ha esetleg tudsz jó játékot akkor kérlek írj választ :)
UI: retro játékok is érdekelnek, ill LOL,WOW,WOT semmiképpen :D
stratégia,logika-->Civilization I-II-III-IV-V,Caesar III-IV,Simcity,Anno 2070,Anno 1404,Age of Empires III,Cities XL 2011,Cities XL 2012,
esetleg szimulátor ..oda is kell egy kis logika-->Farmer simulator 2011..2013,Airport simulator,Cities in Motion,Euro Truck Simulator...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!