Miért nem jók az írott játékok playstation 2-re?
Figyelt kérdés
Nem rég vettem ismerősömtől egy csippelt ps2-öt, de nem akarja vinni az írott játékaimat.Ki van csippeltetve mert nem olyan rég játszottam rajt írott játékkal is,de amit én írok ki,az nem jó.Azt írja ki egy piros háttérnél ,hogy rakjak be playstation vagy playstation2 formátumú lemezt.
Írást nem ronthattam el.Imgburn->Iso kép felírása 4x-esen és kész.Akkor vajon mi lehet a hiba?
2013. aug. 28. 16:36
2/9 anonim válasza:
Próbáld meg ezzel kiírni: Alcohol 120% Nem karcos vagy piszkosak a lemezek????? Az írottak hamar elromlanak. Viszi az eredetiket??
3/9 A kérdező kommentje:
Sok eredeti lemezem van mellette,azokat tökéletesen viszi.Volt rajt egy olvasófej csere is,de akkor megpróbálom alcohol 120-al is,de szerintem nem az a baja.:S
2013. aug. 28. 18:42
4/9 anonim válasza:
Dvd dycpter, iso-égetés/írás, megadod az iso-t, beállitod a leglasabbra, kiírod, játsszol.
5/9 A kérdező kommentje:
Megpróbáltam,ezzel a programmal se működik,ugyan azt a képet hozza be,amit az első kommentemnél belinkeltem.
2013. aug. 28. 20:20
6/9 anonim válasza:
Melyikkel? Am nem lehet, hogy softmod-os? Azokat a lemezeket patchelni kell. Vagy rosszul csinálsz vmit, vagy elbaszták a chip-et a gépben, a fej cserélésekor.
7/9 A kérdező kommentje:
Nem softmodos,csippelt.Fej cserélés után játszottam vele írott játékokkal. Több embert is megkérdeztem,de szerintük az írást nem rontottam el.
2013. aug. 30. 12:10
8/9 anonim válasza:
az iso fájlt ami elött kiirod meg kell patchelni esr disc patcherrel: [link] innen letutod tölteni és leirás is van hozzá nem nehéz :)
9/9 anonim válasza:
letöltöd az iso fájlt meg patcheled kiirod 4x sebességel img burn el -R es Dvd re!!! nekem igy mindig jo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!