World of Tanks játékról tapasztalatok?
Heló!
Jó játék, ami főleg 5-ös szint után indul be igazán. Több hónapnyi játék kell - ha cska nem ülsz leglaább 10-12 órát a játék előtt -, hogy elérd a 8-9-es szintet - és akkor még csak egy tankágról beszélünk.
Érdemes leglaább egyszer előfizetni a prémiumra, főleg, ha úgy érzed ,hogy hosszabb ideig akarsz játszani a játékkal. Emelett figyelni kel az akciókat és az olyan plusz dolgokat, amiért aranyat kaphatsz, vagy olcsóbban vehetsz tankot...
Ha eldöntötted, hogy igen, játszani akarsz vele, akkor fokozatosan meg kell jegyezni a különböző tankok gyengeségeit, hol kell lőni, mire jó az adott tank... különben szenvedés is lehet a játék.
Van pár hibája játéknak, szerencsére foylamatosan jönnek ajavítások, az egyetlen idegesítő dolog az az, amikor a matchmaking úgy rakja össze az adott csapatot, hogy voltaképp esélyetek sincs nyerni - ez nem cska az én tapasztalatom, sokakat megkérdezhetsz.
Hirtelen ennyi jutott eszembe, több infóért keresd fel a magyar wolrd of tanks oldalakat és fórumokat.
Jó játékot!
Összességében egy jó játék, bár van jó néhány idegesítő hibája, amivel gyakran ki tudja akasztani az embert, de ahogy mondani szokták csak arra tudunk igazán haragudni, amit szeretünk is.
A tanulást megkönnyítendő érdemes keresned valakit, aki betanítja a játék alapvető szabályait, trükkjeit és megkönnyíti a fejlődést és a kreditgyűjtést. Ha játszottál már 1-2 ezer játékot, akkor valószínűleg elértél már egy olyan stádiumába a játéknak, hogy több tank ágat elkezdtél és esetleg van már egy 7es szintű tankod, ahonnan szerintem az igazi móka indul a nagyfiúkkal :P
A játék szerintem legnagyobb és legidegesítőbb hibája, az a pályák kidolgozatlansága: rengeteg a hanyagul elkészített modell: pl. át tudsz lőni a domb szélén, vagy épp nem tudsz felette ellőni, mert elakad a levegőben, vagy a kicsit összetettebb romok, pl. törmelékhalmok, ahol van 1-2 kiálló rész azok között nem lehet ellőni, és még sorolhatnám a hasonló kisebb hibákat, de ezekkel meg kell tanulni együtt élni. Másik nagy hibája a játéknak az, hogy borzasztó rosszul van optimalizálva, azaz sokkal több erőforrást használ a játék, mint amennyi indokolt lenne.
Összességében egy jó kis játék, de nagyon hozzá kell szokni a hibáihoz, az idegesítő dolgaihoz, ha hosszú távon is élvezni akarod.
Szerintem gagyi,egyszerűen nem tetszik.
Nincs sok köze ehhez,de a War Thunder jó kis repülőgépes játék.(free) Vess rá egy pillantást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!