Sims 3 -ban tiszta a szoba, még is szemétkupacért megy le a hangulatuk. Mitől?
Figyelt kérdés
Igazából az egész jelenség a konyhában van, elég nagy a konyhám, és ezek vannak benne:
-Közepes asztal, rajta 2 gyertya, és egy virágosváza.
-2 darab szék
-3 Mennyezeti lámpa
-2 Talpon álló magas lámpa
-2 sütő
-6 db pult
-1 Hűtőszekrény
-1 Szeméttároló
-1 Mosogatógép
-Jégkása készítő
-Festmények.
A szemetesből minden ki van víve, nincs benne semmi, mosogató, pultok, sütő megtisztítva. Mi lehet mocskos, miért jelzi, hogy szemétkupac van?
2013. aug. 28. 13:00
1/3 anonim válasza:
Lehet, hogy a hűtőben van romlott étel.
2/3 anonim válasza:
Mindenhol van rakva padlólap és tapéta vagy a háztető rendesen fedi az egész házat? Ha igen akk nemtom.
3/3 A kérdező kommentje:
Hűtőben nincs semmi, rendesen tapétázva minden, közben viszont megkerestem, hogy hol undorodnak, és nézem, csak egy kocka helyen.
Előtte ott volt a mosogató, levettem már, új padlót raktam, minden tiszta, de úgy is undorodnak, így kiépítettem a házból, viszont most az udvaron is undorodnak..
2013. aug. 28. 20:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!