Xbox 360 RGH 2 lemezes játékot hogyan kell telepíteni hdd-re?
Figyelt kérdés
Forza 4-et szeretném feltelepíteni ,az első lemez okés is ,
Csak mikor jön a második lemez beolvasása nem sikerül .
Valaki mondott valami Content-mappába másoljam át a dolgokat , sok nullás mappa.
Úgy is csináltam úgy se jó .
Kérem valakit írja le részletesen ,
mappákat is Dvd1 Dvd2-nek neveztem el ,próbáltam már Disc1, és Disc2-ként is , elején el sem indult, mostanra már az első lemezt olvassa.
Köszönöm !
Gépem rgh-s -fsd található rajta, exiso-val csomagoltam ki az isokat
2013. aug. 28. 12:02
1/3 anonim válasza:
Nekem a castlevania úgy ment, hogy a dvd1-be bemásoltam a dvd2 hiányzó fájlait. Magyarul 2 dvd-böl 1-et csináltam, majd ezt felmásoltam hdd-re, így mindkettő lemezt látta az fsd.
2/3 Kovács Dávid Dominik válasza:
1.lépés: berakod az 1. lemezt és elindítod a játékot.
2. lépés: És a főmenü utolsó részében ott van kiírva hogy "2. lemez telepítése"
és kész.
3/3 anonim válasza:
EZ mind szép és jó és ha a kérdezőnek nincs xbox által formázott hdd-je? :D Csak fat32-es amiről pl a godokat indítja? Akkor rárakhatja egy "nagy" xbox által formázott pednrive-ra az mennyivel jobb? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!