Prym kérdése:
A rubik kockát verseny előtt ki és hogy keveri össze?
Figyelt kérdés
én egyszer láttam egy közvetítést és ott emberek keverték össze. nekik ugyanúgy kell összekeverni vagy van rá valami algoritmus ami szerint össze kell keverni? de ilyenkor nem egyforma az eredmény. ismerősöm szerint robotok (???) keverik össze ugyanúgy. valaki tudja? :D én mar napok óta ezen filózok és NÉZTEM A GOOGLET úgyhogy a guglihoz kapcsolódó hozzászólásokat NEM kérem :)2013. aug. 28. 09:15
1/4 anonim válasza:
Mindenki ugyanazt a keverést kapja, amit egy program generál.
2/4 A kérdező kommentje:
de ember keveri?
2013. szept. 2. 13:38
3/4 anonim válasza:
Igen, gyakorlatilag általában a versenyzők maguk, persze abban a körben, amelyikben kever, abban nem rakhat (versenyezhet).
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2013. szept. 3. 16:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!