Hogyan kell ezt a hibát kijavítani Battlefield Bad Company 2-ben?
Figyelt kérdés
Az a baj,hogy az egér nem működik normálisan,de csak ennél a játéknál nem. Ha balra akarok nézni akkor jobbra néz,ha jobbra akarok,akkor arra fordul. De nem tudok menni sem,csak jobbra meg előre. Ha elnézett jobbra,akkor nem tud visszafordulni. Ami még nagyon idegesítő,hogy ha le akarok nézni,akkor fel néz,de onnan az Istenért sem tudom elmozdítani. Akkor már úgy marad. Mi a teendő ? Előre is köszi2013. aug. 27. 19:11
1/3 anonim válasza:
Gondolom crackelt verzió...
Nekem is teljesen ez volt. A crack mappából MINDEN fájlt át kell másolni a mappába, még a text fileokat is, nekem ez megoldotta a problémát.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat,megpróbálom. Megy a zöld :)
2013. aug. 27. 20:17
3/3 A kérdező kommentje:
Ezer hála neked,működik :D Köszönöm ^^
2013. aug. 29. 23:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!