Mi a különbség a Vanilla a Craftbukkit a Feed the Beast és a Tekkit minecraft szerverek között?
Szeretnék bérelni egy szervert csak nem tudom hogy melyiket kell. Nincs meg az eredeti minecraft!!
Ti melyiket ajánljátok jobban illetve melyik között mi a különbség??
Kedves Kérdező!
A Vanilla minecraft, azaz alap Minecraft. Azaz: Nem lehet pld pluginokat tenni, maximum arra jó, hogy a barátokkal együtt túlélőzetek.
A Craftbukkit szervereket lehet pluginolni.(Pld.:Group Manager,PlotMe,Essentials).
A Fead The Beast (FTB), és a Tekkit Minecraft modpackek. Vagyis pld több fajta block,érc van.Ezekre rá kell keresni, hogy mi-hogy van benne.(külön Launcher-rel lehet a FTB, és a tekkit szerverekre felmenni, így kevesebb játékosaik vannak az ilyen szervereknek.)
Én a Craftbukkit-ot ajánlom, nekem is volt olyan szerverem, meg azokat is szeretem jobban.
Remélek tudtam segíteni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!