Battlefield3 aktiválás? Hogyan?
Figyelt kérdés
Sziasztok a boltba megvettem a battlefield 3 mat és valaki tudna segiteni melyik kódot aktiváljam mert nem tudom melyikkel kell aktiválni.2013. aug. 26. 21:07
1/3 anonim válasza:
életképtelen.... gondolom beteszed a cd-t stb stb stb kéri a kódot... beírod , nem jó? megpróbálod a másikat...
(valahol lehet írja hogy hogy kell kinéznie, pl.: xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx, 1234-1234-1234-1234-1234) vagy hasonló...
2/3 anonim válasza:
Szia! Originbe belépsz, bal felső sarokba Orgin fül rákattintasz, Termékkód beváltása, Beíros, és elkezdi letölteni a játékot.
Ha a Premium Editiont vetted(alapjáték és prémium) akkor először az alapjáték kódját váltsd be miután az alapjáték feltelepült, azután kell a prémium kódját beírni!
3/3 Ridzi válasza:
ebbe az egészbe azt nem értem...hogy az még hadján h rossz a termékulcs 10 ből min6ba....és kidobjuk a pénzt de akkor ha megveszem a kétlemezes bf3-at 1.lemez origin...és letölti...de akkor áriulja már el valaki miért kell a 2.lemez???ezt nam vágom....porfogónak???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!