Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Feral heart-tal kapcsolatos,...

Feral heart-tal kapcsolatos, veletek volt ilyen?

Figyelt kérdés
Találkoztam egy magyarral a játékban, és rám írt, hogy szia, én meg a seggemet a földhöz vertem örömömben, hogy végre itt egy magyar! rá akartam írni, hogy beszélgessünk, meg ilyenek, de hirtelen lefagyott a játék, és kikapcsolt. utána 12szer (számoltam) megpróbáltam újra bejelentkezni, és cheatelni, de minden alkalommal lefagyott. volt, hogy már a betöltésnél is lefagyott. kérlek, segítsetek, mert nagyon szeretnék beszélgetni vele. Amúgy a játéknak eleinte, mikor letöltöttem semmi baja nem volt.
2013. aug. 26. 13:28
 1/3 anonim ***** válasza:

Túlterhelődött a géped. Indítsd újra és minden fasza feszes lesz!

Velem is ez szokott lenni.

(NE írj ékezetet, mivel angol/amerikai játék és ugye ők nem használnak ékezetet a játék lefagy tőle)

2014. jún. 26. 10:55
 2/3 anonim válasza:
Cape of distanct worlds,(vagy ilyesmi) itt vannak magyarok, ahogy én is nevem HUN Timot
2015. jan. 31. 19:08
 3/3 HyperPosSum válasza:
Nem, nem terhelődõtt túl semmi. A kliens nem kezeli az ékezetes karaktereket. Ahogy lenyomsz egy ékezetes betűt, azonnal leáll. Nagyon bosszantó. Így jelszót sem szabad megadni ékezettel, mert a program hibásnak észleli. Még akkor is, ha stimmel. Nem tudom, hogy miért nem lehet ezt kijavítani. Én GoPosSum-ként vagyok fent, ahogy SecondLife-on is.
2015. febr. 6. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!