Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért nem jön be a minecraft?

Miért nem jön be a minecraft?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy régebben minecraftoztam és akkor tökéletesen futott a gépemen. Nem volt újratelepítve azóta. Most valamiért nem indul el. Letöltöttem az újabb klienset (lehet hogy nem új, nem tudom régen játszottam: magyar minecraft kliens 1.6 verzió) regisztrálva is vagyok. Rákkattintok be is jön, bejelentkezek sokszor még ki is írja, hogy frissíti de utána kilép az egészből és nem történik semmi.

2013. aug. 25. 22:08
 1/2 anonim ***** válasza:

Próbálj meg belépni a C:\Users\username\AppData\Roaming mappába és kitörölni onnan a .minecraft mappát (Windows 7 esetén a startmenü keresés mezőjébe beírod, hogy %appdata% és be is jön). Elveszik a mentett állásod!

Ha ez nem segít, akkor nem tudok más megoldást.

2013. aug. 26. 01:39
 2/2 anonim válasza:
Kapcsold ki a tűzfalat hagyjad hogy frissítse magát és utána vissza kapcsolhatod
2013. aug. 26. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!