Érdemes meg vennem a Transformers: Fall of Cybertron?
Figyelt kérdés
Olvastam róla cikkeket jónak tűnik.2013 írunk ez 2012 végei játék tudom vehetnék far cry 3 stb. De ez a játék meg fogót.Xbox 360-ra szeretném meg venni.És még egy kérdés:vannak még xboxon multiplayeren ? Mert a multi is nagyon jó néz ki és nem akaróm úgy meg venni hogy nincsenek fönt multin ezért nem tudok multizni.A válaszokat előre is meg köszönöm !!!!!!!!!!!(értelmes válaszokat légy szives )2013. aug. 25. 21:32
1/3 anonim válasza:
Mindenesetre igen mert ez a legjobb tranzformers játék de ha pcre akarod venni akkor steaman mert ott olcsób valamivel
2/3 anonim válasza:
nemrég voltam fent xboxon és még játszanak rajta sokan és igen megéri megvenni, ez a legjobb transformers játék, ha engem kérdezel :)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!:)
2013. aug. 30. 14:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!