A minecraft szerveremen a plotworld-on mért nem lehet tüzet rakni és world edit-et használni?
Figyelt kérdés
kijelölöm a két pontot beírom az anyagot kiírta hogy hány block-ot rakott de ugyanolyan marad minden! légyszi segítsetek! köszi!2013. aug. 25. 18:25
1/6 anonim válasza:
Szia na a tűzről a plotworldön le van tiltva a kovakő és acél, de give-oz egy tüzet és azzal próbáld. A world edit csak a saját telkeden tudod használni. Remélem valamit segítettem :)
2/6 A kérdező kommentje:
Szia tulaj vagyok annak elvileg minden telken tudnia kéne építeni nem? amúgy a sajátomon sem tudok! -.-" sajna...
2013. aug. 25. 23:36
3/6 anonim válasza:
Noss hogy tudjál a plotme-n WE-zni hogy ezt kell beirnod:
/plotme weanywhere
Ezzel engedélyezed a WE-t magadnak de csak magadnak a többi adminnak is bekell irni hogy tudjon hasznélni WE-t
4/6 A kérdező kommentje:
köszikösziköszi! :D sikerült! :P azt nem tudjátok hogy lehet pénzt keresni? pluginokat vagy valami?
2013. aug. 27. 13:08
5/6 download042 válasza:
Szia!
Először is be kel szerezzél egy iConomy plugint
Ami a pénz rendszerhez kell.
Utána például egy Jobs plugint. (munka vállalása, pénz keresése)
Vagy például egy MobCash plugint (Mobok öléséért ad pénzt)
Esetleg egy MiningCash plugint (Bányászásért ad pénzt)
Remélem tudtam segíteni! :D
6/6 anonim válasza:
Köszi hogy kiírtad ez a kérdést ! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!