Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » League of Legends-hez értők?

League of Legends-hez értők?

Figyelt kérdés
a shop-ban véletlen a régiót átállítottam Oceaniara mert inygen volt de most nem tudok visszamenni sehogy az európaira mert elég sok RP pont kell hozzá.valami megoldás?
2013. aug. 25. 15:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Írj a supportnak, talán segítenek. Vagy csinálj/vegyél új accot. Megjegyzem biztos, hogy tákérdezett mielőtt áttett oda, szóval a te hibád teljesen a dolog. A supportnak nem kéne foglalkoznia veled. Szerencséd, hogy angolul beszélnek ott, és nem az oroszokhoz kerültél. Én írnék az ottani supportnak, és annak amelyikhez tartoztál. Mert gondolom minden szerverhez külön mennek a levelek, de lehet tévedek.
2013. aug. 25. 15:59
 2/4 anonim ***** válasza:

1x van lehetoseg regiot valtani ingyen

kifizeted az Rp-t, es tobbe nem piszkalod "veletlen" a regiovaltast

2013. aug. 25. 16:04
 3/4 anonim ***** válasza:
fölöttem lévő ^ Nincs egy esély se ingyen transferre. (sajnos) Az még akkor volt amikor kettébomlott az európai szerver.
2013. aug. 26. 07:21
 4/4 anonim ***** válasza:
nalam a shopban az orosz region kivul mindegyiknel 0 Rp-t mutat
2013. aug. 26. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!