Melyik a jobb, a Battlefield Vietnam, vagy a Counter Strike 1.6?
Az egyik ismerősömmel "veszekedtünk" hogy melyik a jobb, én azt mondtam hogy a BV, ő azt hogy a CS.
Nem jutottunk sokra, mert ő azt mondja, az ÚJ JÓ GRAFIKÁS játékok csak a jók, a BV meg egy RÉGI SZAR.
Azt mondja hülyeség az hogy 2 lövésből meghal a BV-ben mindenki, te is, és az ellenség is, pedig szerintem ez a 2 golyó az igazán valósághű, nem az, hogy a cs-ben 5-8 golyó megölni valakit.
Szerintetek? Mert eléggé elment a kedvem Cs-zni, mióta megismertem a BV-t :D
Gyors válaszokat kérnék, de még 1 hónap múlva is érdemes válaszolni, mert csak akkor mutatom meg neki ezt a kérdést, ha majd elég sok válasz lesz xD.
Üdv!
Ha CS-zni szokott, akkor nem lesz neki elég bizonyíték egy kérdés, szerintem akkor inkább menj aláírást gyűjteni a parlament elé vagy valami.
Na jó, csak vicc volt, de megfigyeléseim szerint a CS-sek nagy része egy arrogáns vadállat (a többi FPS-es is, de a CS-sek pláne), és komolyan vesznek mindet, a fikázást vagy a valami alá értékelést pedig pláne nem bírják.
Hát ha a CS a jó grafikás a Battlefield pedig a rossz, akkor a haveroddal gondok vannak... nem mintha engem érdekelne a grafika, én is el lennék egy Quake-kel mint az előttem szóló, csak azért nem, mert én inkább Doomozni szeretek :P 1-2 természetesen.
Na de vissza a témához, bár a Vietnammal még nem játszottam, csak az 1942-vel, ezért arról mondok véleményt.
A Battlefield sokkal realisztikusabb és átgondoltabb játék, nem csak a céltalan gyilkolás a célja, és nem állandóan monoton (jó, ha úgy vesszük akkor gyilkolni kell, meg bázist foglalni, de a CS-ben meg csak gyilkolni és bombákat lerakni, mindezt járműarzenál és földi-vagy vízi közlekedés hiányában) ugyanazt a dolgot kell csinálni. Tehát kidolgozottabb.
A CS nem egy kidolgozott játék, sok a pályalehetőség és a fegyverarzenál, de nincsenek benne járművek és semmi fantázia vagy szabadság. Ahogy az első válaszoló írta, csőjáték.
Hosszú beszédemet tehát azzal zárnám, hogy a Battlefield mellett voksolok, de nem kell kioktasd a barátodat, meg leszaroznod a CS-t attól még, hogy nem szereted (én is ilyen helyzetben vagyok csak egy könyvvel, és puhap*csnek is tartanak miatta néhányan, pedig egy sort nem olvastak a könyvből).
Én szeretem a CS-t.
Azt hogy "elment a kedvem a CS-től" azt úgy értettem, hogy mióta vietnamozok, inkább az mint a cs. xD
Így értettem, amúgy meg én is ugyanezeket mondtam meg neki.
Próbálom rábeszélni hogy játszon vele, mert egy másik haverom is, ugyanúgy csfan volt, és miután megmutattam neki a bfv-t, azóta mindig azzal játszogatunk :D
ez a BFV gyűlölő név.....
szerintem ez az account csak azért lett megcsinálva, hogy válaszoljon erre a kérdésre, mert gondolom nem, minden egyes kérdésnél ezt írod le, szóóóvaaal.......
szerintem téged ismerlek, mert pont ma mutattam meg a kérést annak, akiről meséltem, Ő vele "veszekedtem" erről.
úgyhogy, arra tippelnék (márha szabad), hogy te Ő vagy (nevet nem mondok) és ezt csak úgy kiírtad :D xD
A CS az mindig szar volt. Kis 8 éves gyerekek játszák, semmi taktika.
A BFben ha lelősz valakit fedezék mögül vagy sniperrel akkor taktika lövés volt hű de ügyes vagy.
Ha CSben ugyan azt megteszed:
Jaaaj köcsög kempeeer aaa anyuciiii büdös b*ziii eeee
Ennyit erről.
Am a BF2őt próbáld ki jobb a grafikája valamivel és nagyon jó :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!