WolfQuest-esek! Hogyan tovább?
Sziasztok!
Az a helyzet, hogy most vagyok a vándorlásnál és sikerült megtartanom mind a négy kölyköt. Mire az egyiket elviszem az új helyre és mennék a másikért, elindul a régi odúhoz. Ha pedig ott van a párom, akkor az viszi vissza. Mit csináljak?
/Egyszer már végigvittem, amikor 3 kölyök maradt meg, de akkor eleve csak az egyiket vittem el az új helyre, hogy ne legyen vele túl sok macera./
hát úgy hogy elég brutál modon de jó az egyik hogy kinézel egy kölyköt amit megtartasz a többit meg megölöd úgy h beviszed a mély vizbe és a szádbaan tartod amég meg nem hal
a másik pedig az hogy mindet megölöd és csak te meg a párod mentek a helyre
Szia, ha már te egyszer végigjátszottad segítenél? Ha költözunk és elvittem az összes kölyköt az új hejre miért fagy le a farkasom és a párom miért nem??
Egyéb ként költözni úgy ajánlatos hogy megfogiod a szádba, elviszed mondjuk két fányira, leteszed, vissamész a másik kölyködért aztis lerakod( ha háromról van szó, vagy négyről a harmadikkal is megsmétled), és megint felveszed az egyiket és viszed azt is kicsit.
Szia, ha már te egyszer végigjátszottad segítenél? Ha költözunk és elvittem az összes kölyköt az új hejre miért fagy le a farkasom és a párom miért nem??
Egyéb ként költözni úgy ajánlatos hogy megfogiod a szádba, elviszed mondjuk két fányira, leteszed, vissamész a másik kölyködért aztis lerakod( ha háromról van szó, vagy négyről a harmadikkal is megsmétled), és megint felveszed az egyiket és viszed azt is kicsit.És odaviszi neked ahol vannak a kölykök.
Szia! Nem tudom miért fagy le a farkasod, hogy őszinte legyek. Összességében a WolfQuest egy nagyon buggos játék. Én pl. az ilyen dolgok miatt töröltem ki nemrégiben. Sajnálom, hogy nem tudtam segiteni, de szerintem nem nagy hiba.
Köszi a választ : )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!