Counter strike 1.6 ra nem rég rendeltem szervert JailBreak módra szeretném állitani ki ért ahhoz, vagy tudna segíteni?
Figyelt kérdés
Na szóval az lenne gond leszedtem amxmod.hu-ról jailbreak extreme 1.9de gond van vele sőt sok nem magyar buggos stb. És én nem értek ahhoz hogy javítsam meg ilyenek olyan embert keresek aki ért ahhoz.Ja meg hogy ha lefagy szeróm akkor mindig webadminra felkell mennem hogy újrainditsam , hogy lehet beállitani hogy ha leáll adott mp után újrainduljon magától.Sürgősen kéne a segítség.amugy clans.hu-ról van szeró.2013. aug. 24. 04:40
1/1 szoooo válasza:
Szia, írj
én is tudok kicsit
de a haverom még plugiokat is tud írni segítek
FTP kapcsolódással megcsinálom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!